Κατασκευη Ιστοσελιδας | e-shop | Πρωθηση Ιστοσελιδας | Xtend Technologies - eshop

eshop

Share to Facebook Share to Twitter Share to Google Plus

Η τεχνογνωσία μας στη σχεδίαση eshop διασφαλίζει την επιτυχία του δικού σας.

Η κατασκευη eshop είναι πολύ πιο απαιτητική από την κατασκευη ιστοσελιδας.

Τα eshop πρέπει να τραβήξουν το ενδιαφέρον του πελάτη σε λιγότερο από 10 δευτερόλεπτα αλλιώς, στις περισσότερες των περιπτώσεων, τον χάνουν. Γι αυτό και, πριν αρχίσουμε την σχεδίαση ενός eshop, κάνουμε μία εκτεταμένη έρευνα στο τι ψάχνουν οι δυνητικοί πελάτες σας, ποια είναι ήδη τα αγαπημένα τους eshop στο αντικείμενό σας και γιατί.

Η έρευνά μας παράγει πάντα πολύτιμα αποτελέσματα και αυτός είναι ο κύριος λόγος που όλα τα eshop τα οποία έχουμε σχεδιάσει παράγουν σοβαρά έσοδα.

Αυτή είναι και η ειδοποιός διαφορά μας από τους ανταγωνιστές μας. Όταν εμείς λέμε ότι έτσι θα πρέπει να είναι το eshop σας, ξέρουμε γιατί... Το να μαντεύει κάποιος είναι ένα πολύ επικίνδυνο παιχνίδι και δυστυχώς παίζεται πολύ από τους "σχεδιαστές ιστοσελίδων".

Η σχεδίαση ενός επιτυχημένου eshop απαιτεί εκτεταμένη γνώση του πού, πώς και τι θα πρέπει να παρατηρήσουμε ώστε να καταγράψουμε τις καταναλωτικές συνήθειες των δυνητικών σας πελατών. Αφού συλλέξουμε όλες τις πληροφορίες, το επόμενο βήμα είναι να βρούμε τα κενά της αγοράς που θα πρέπει να τοποθετηθεί το eshop σας. Κατόπιν γίνεται η δημιουργική σχεδίαση του eshop από ανθρώπους μας που ξέρουν πώς να μεταφράσουν όλη αυτή την πληροφορία σε ένα λειτουργικό, όμορφο και αποτελεσματικό eshop.